27 Şubat 2012 Pazartesi

YENİ SEZON ARMİNECİKLERİM...


Pardesü gerçekten çok güzel kumaşı tam yazlık. Ben de pembe renginden aldım çok şık arka taraftaki fiyonk beni benden aldı zaten giymek için sabırsızlanıyorum.
 Mankende gördüğümüz eşarbı  da aldı mpembe pardesümle çok tatlı oldular aykırı renkleri birarada kullanmayı severim kaldı ki pembeyle turkuaz mavi çok uyumlu iki renk
İşte buu bir önceki postta zaten takmış olduğum eşarp süppperrrrrrr renkler ve kumaşın özelliği okadar hoşuma gitti ki zaten begenmediğim bir ARMİNE daha olmadı bunları üzerimde de görecksnz arkadaşlar ama şuan çok soğuk ve giyemiyorum:( Az kaldı 1 ay sonra inşaallah tatataaammm yapcam size:)

5 yorum:

  1. merhaba hatice,
    blogumun ilgimi çekti ve seni hemen izlemeye aldım...
    bu arada bende armineciyim armineden giyinirim.
    eeee biraz pahalı olsada çok kaliteli ve değişik tasarımlar sattıklarını düşünüyorum...
    sevgiler canım
    banada beklerim...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Gurme Şirine sen de bendensin demek sevindim buna artık kombinlkerimizi paylaşır fikir alışverişi yaparız:))

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller ilk olanı çok beğendim canım izlemeye almışsın beni görmemiştm yorum yazmayınca :D bende aldım seni canım güzl paylaşımlarda buluşalım inş.

    YanıtlaSil
  4. İnşaallah ilk olan eşarbı mı begendin??

    YanıtlaSil
  5. Blogunun adı ilgimi çekti. Anladım ki blogunda ki postlar bana da hitap ediyor. Pembe trenchkot'a bayıldım. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Çene Yarıştıralım:)))